• Siguroni Veturen tuaj

    Mbulon dëmet e veturës tuaj në rast të aksidenteve në komunikacion kur ju jeni fajtor.
  • Ne kujdesemi për shëndetin tuaj kudo që ju udhëtoni

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
  • Ne kujdesemi për shëndetin tuaj kudo që ju udhëtoni

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Sigurimet Top

Sigurimi i Prones

A keni menduar për rreziqet që i kanosen pronës dhe biznesit tuaj? Lexo më shumë »

Sigurimi Kasko

Mbuloni demet e vetures tuaj ne rast te aksidenteve ne komunikacion kur ju jeni fajtor. Lexo më shumë »

Sigurimi i Shëndetit

Ne kujdesemi per shendetin tuaj kudo qe ju ndodheni... Lexo më shumë »

Reth Kompanisë

Rrugetimi i kompanis sonë 10 vjet ne fushen e sigurimeve

Suksesi i kompanis sonë matet me rritjen konstante te numrit të klientve tan i cili sa vjen e shtohet gjithashtu e pashmangshme eshte edhe rritja e besimit te klienteve tanë.

Më Shumë

Pse Ne?

Pse te zgjidhni kompanin Sigurimi...

Suksesi i kompanis sonë matet me rritjen konstante te numrit të klientve tan i cili sa vjen e shtohet gjithashtu e pashmangshme eshte edhe rritja e besimit te klienteve tan gje qe na mundeson edhe rritjen e kualitetit te ofertave tona dhe detyrimeve qe dalin nga sigurimet.

Kompania Siguria gjat rruges drejt krijimit te identitetit te saj por edhe me von gjat tere kohes pati perkrahjen e pakufishme prej partnerve te saj te cilet e perkrahin shume dhe pa te cilet veshtire se mund te arrihet ky stad i zhvillimit te kompanis.

Më Shumë

Media/PRESS

15
May
2014
Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, emëron z. Rrahim Pacolli kryesues të delegacionit të Kosovës për kartonin e gjelbër në Bruksel

Prishtinë, 13 maj 2014 Zyra e Kryeministrit të Republikës Kosovës, emëron z. Rrahim Pacolli kryesues të delegacionit të Kosovës për…

Më Shumë
"Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.
But also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged."
Ilirian Berisha

Galeria