Sigurimi i Parave

Cdo lloj biznesi qofte i vogel I mesem apo i madh i nevojitet mbrojtje komplete kunder humbjeve eventuale.

Ne biznes posedimi dhe bartja e parave shkaktojne shqetesim te madh per ate qe i ka ne perkujdesje sepse ngjarje te papritura si plaqkitje/apo vjedhja mund te ndodhin ne cdo kohe dhe ne cdo vend.

KS SIGURIA mund te ju ndihmoje qe te tejkaloni situate te tilla duke ju mundesuar qe ta keni situaten nen kontroll me nje Police te sigurimi te parave. Mos humbisni kohe me shume sepse ne jemi adresa e duhur per ju.

Siguria – kasaforta juaj.

Kerko me shume informacione ne njeren nga zyrat tona

Ploteso formen propozuese online