Sigurimi i Shtepis/Baneses

Mbrojeni shtepine tuaj mrenda dhe jashte. Siguroni te gjitha gjerat qe per ju jane te vlefshme dhe te cilat I ruani ne shtepi sepse ngjarje te papritura dhe te paparashikuara mund te ju ndodhin ne cdo kohe.

 
Zjarri dhe rreziqet tjera natyrore jane te paparashikuejshme dhe Ju nuk do te mund ti ndalni – porse ju mund ti eliminoni komplet shpenzimet e riparimit te demeve duke u siguruar me ne.

 
Pushoni te qete ne shtepine tuaj pa u shqetesuar se qka mund te ju demtoje

 

Siguria, Shtëpi, e embla shtepi !

 

Per detajet tjera kontakto zyrat tona

Ploteso formen propozuese online