Shendeti ne Udhetim

Udhetimet jashte vendit jane nje experience e bukur duke filluar qe nga planifikimi I udhetimit e deri te nisja. Sidoqofte ngjarje te paparashikuara si semundje apo aksidente mund te ju ndodhin dhe si pasoje ju mund te gjendeni perballe nje situate ku do te ju duhet te paguani shuma te medha parash per mjekim dhe si pasoje do te ju duhet te nderprisni pushimet tuaja.

 

Parandaloni situatat e pakendshme me vetem nje Police Sigurimi.

 
Partneri yne SAS Assistance do te ju shoqeroje gjate gjithe rrugetimit tuaj duke ju ofruar keshilla mjekesore ne cilindo shtet te botes qe ju ndodheni.
Siguria, udheton me ju!