Aksidentet Personale

Ne Kosove cdo dite shenohen raste te aksidenteve cofte te lehta ashtu edhe te renda , te cilat kane kosto te larte te shpenzimeve. Ju mund ti parandaloni keto shpenzime me nje hap te vetem- duke u siguruar nga Aksidentet personale.

Ju mund te zgjedhni se per cfare shume doni te jeni te mbuluar pergjate vitit dhe do te paguani premine e sigurimit varesisht prej limitit qe keni zgjedhur. Per te pasur mendjen edhe me te qete ju mund te shtoni ne sigurim edhe bashkeshortin dhe femijet tuaj,

Sigurimi yne nga aksidentet personale nuk mbulon vetem aksidentet e medha e qe rezultojne me vdekje por edhe aksidentet e vogla qe ndodhin ne baza ditore si psh: djegjet gjate gatimit, lendimet ne pune apo rrezimi dhe lendimi i femijeve etj.

Aksident do te quhet demtimi trupor i shkaktuar nga mjete te rastit, te dhunshme, te dukshme i cili pavaresisht dhe i pafavorizuar nga ndonje shkak tjeter rezulton ne vdekjen apo paaftesine e te Siguruarit.

Polica nga Aksidentet personale paguan per:
– Vdekje aksidentale
– Invaliditet
– Shpenzime mjekesore
– Kompenzim ditor

Per me shume informacione ju lutem kontaktoni piken me te afert te shitjes.

Per te aplikuar online klikoni ketu: