Sigurimi Kasko

Nese keni nevoje per nje sigurim gjithperfshires per veturen tuaj, ne Kosove dhe jashte saj nga qfardo ngjarje e cila mund te shkaktoje demtim te vetures atehere mos kerkoni tjeter.

Sigurimi Kasko ofron mbrojtje te gjere per veturen tuaj ndaj humbjeve dhe demtimeve qe mund te pasojne nga:

– Perplasja, permbuysja,thyerja e xhamave

– Zjarri , eksplozioni, rrufeja

– Katastrofat natyrore

– Vjedhja

Per me shume informacione na vizitoni.

Ploteso formen propozuese online.