Sigurimi i Prones

Imagjinoni te jeni pronar te njeres nga keto objekte:

Fabrika, Qendra tergtare, Objekte industriale, Hotele, Restaurante, Pompa te benzines, Dyqane dhe  Zyra te ndryshme, Shtepi, Banese, Villa, pushimore etj.

 

Dhe imagjinoni sikur keto gjera te godasin pronen e juaj:

– Zjarri, Rrufeja, eksplozioni, Perplasje ose renia e avionit.

– Termeti

– Stuhia

– Bresheri Permbytja dhe rjedhja e Tubacioneve

– Rreshqitja

– Thyerja e xhamave

– Vjedhja me thyerje

– Pergjegjesia Publike

– Nderprerja e Biznesit

 

Ne fund imagjinoni te jete dikush qe ju siguron nga keto fatkeqesi.

 

SIGURIA, nuk eshte imagjinative por realiteti juaj.

Per detajet e ofertes kliko ketu