Suksesi i kompanis sonë matet me rritjen konstante te numrit të klientve tan i cili sa vjen e shtohet gjithashtu e pashmangshme eshte edhe rritja e besimit te klienteve tan gje qe na mundeson edhe rritjen e kualitetit te ofertave tona dhe detyrimeve qe dalin nga sigurimet.

Kompania Siguria gjat rruges drejt krijimit te identitetit te saj por edhe me von gjat tere kohes pati perkrahjen e pakufishme prej partnerve te saj te cilet e perkrahin shume dhe pa te cilet veshtire se mund te arrihet ky stad i zhvillimit te kompanis.